Leveringsvoorwaarden

De exacte levertijd is afhankelijk van de actuele voorraad van het bestelde artikel maar wij streven er naar binnen de 2 tot 10 werkdagen te leveren.

Er zijn echter artikelen met een langere levertijd (zoals meubilair). In dit geval kunt u ons steeds contacteren voor de verwachte levertermijn. Wij bezorgen de bestelling alleen op werkdagen tijdens kantooruren.

Particulieren kunnen via onze website bestellen en via voorafbetaling afrekenen na ontvangst van de orderbevestiging. Voor scholen, kinderdagverblijf, revalidatiecentra, spelotheken en professionelen (logopedisten, kinesisten,...) kunnen de betaling voldoen via overschrijving na ontvangst van de levering.

Portkosten voor bestelling onder € 395 bedragen € 10,89 voor levering in België (m.u.v. meubilair en groot spelmateriaal). Bij verzending naar het buitenland, komen er meestal extra verzendkosten bij. Het precieze bedrag hangt af van het gewicht van het pakket.

Vanaf een bestelbedrag van € 395 incl. BTW leveren wij portvrij. Meubilair en groot spelmateriaal portvrij vanaf € 3.600 incl. BTW.

Het eindbedrag van de portkosten op de weborder is niet bindend voor meubilair en groot spelmateriaal. U krijgt voor deze materialen een orderbevestiging met de werkelijke portkosten.

Schoolboeken worden ongeacht het bestelbedrag steeds non-franco geleverd.

 

Gelieve alvorens te tekenen voor ontvangst de verpakking/pallet te controleren op schade (hoe miniem ook), en dit te vermelden op de papieren/scanapparaat die u moet tekenen (bv natte doos of gescheurd, goederen zichtbaar beschadigd, tekenen onder voorbehoud van controle van de goederen.

Gelieve ook te controleren of het aantal geleverde dozen/paletten overeenstemmen met de verzendingsnota van de transportfirma.

Zo niet vervalt uw recht op vervanging/schadeclaim door GLS, mocht deze zich later voordoen.

Dit wordt streng opgevolgd door hen.

 

De offerten zijn 14 dagen geldig.