Leveringsvoorwaarden

De exacte levertijd is afhankelijk van de actuele voorraad van het bestelde artikel maar wij streven er naar binnen de 2 tot 10 werkdagen te leveren.

Er zijn echter artikelen met een langere levertijd (zoals meubilair). In dit geval kunt u ons steeds contacteren voor de verwachte levertermijn. Wij bezorgen de bestelling alleen op werkdagen tijdens kantooruren.

Particulieren kunnen via onze website bestellen en via voorafbetaling afrekenen na ontvangst van de orderbevestiging

Voor scholen, kinderdagverblijf, revalidatiecentra, spelotheken en professionelen (logopedisten, kinesisten,...) kunnen de betaling voldoen via overschrijving na ontvangst van de levering.

Portkosten voor bestelling onder € 695 bedragen € 10,89 voor levering in België (m.u.v. meubilair en groot spelmateriaal). 

Bij verzending naar het buitenland, komen er meestal extra verzendkosten bij. Het precieze bedrag hangt af van het gewicht van het pakket.

Vanaf een bestelbedrag van € 695 incl. BTW leveren wij portvrij. Meubilair en groot spelmateriaal steeds non-franco geleverd.

Het eindbedrag van de portkosten op de weborder is niet bindend voor meubilair en groot spelmateriaal, hier worden telkens de werkelijke portkosten aangerekend. Indien gewenst maken wij hiervoor een offerte op. 

Schoolboeken worden ongeacht het bestelbedrag steeds non-franco geleverd. 

Bij leveringen van schoolboeken aan particulieren zal er een administratiekost aangerekend worden van 15 euro.

 

Gelieve alvorens te tekenen voor ontvangst de verpakking/pallet te controleren op schade (hoe miniem ook), en dit te vermelden op de papieren/scanapparaat die u moet tekenen (bv natte doos of gescheurd, goederen zichtbaar beschadigd, tekenen onder voorbehoud van controle van de goederen.

Gelieve ook te controleren of het aantal geleverde dozen/paletten overeenstemmen met de verzendingsnota van de transportfirma.

Zo niet vervalt uw recht op vervanging/schadeclaim door GLS, mocht deze zich later voordoen.

Dit wordt streng opgevolgd door hen.

 

De offerten zijn 14 dagen geldig.