De Rolf groep

Login code aanvragen


Wij leveren alle materialen van De Rolf groep - alles voor basisonderwijs. Voor de recentste prijzen vul onderstaand formulier in zodat we u een inlog code kunnen bezorgen voor de artikelen op www.derolfgroep.nl of via "Downloads" kunt u een excel-prijslijst raadplegen. Via de inlogcode op de Rolfgroep kunt u alle prijzen raadplegen, let op als klant uit Belgiƫ kunt u niet op deze website bestellen, dit kan wel via onze website, excel-lijst of via mail.

Al meer dan honderd jaar is de rolfgroep producent en leverancier van een breed assortiment onderwijsleermiddelen, producten op het gebied van digitaal leren, spel- en ontwikkelingsmaterialen, creatief materiaal, buitenspeelmateriaal en meubilair.

De exclusieve Rolf ontwikkelingsmaterialen worden wereldwijd verkocht. Bij de rolfgroep vinden ze het belangrijk om kinderen al op jonge leeftijd te helpen bij hun ontwikkeling, om hen zo de beste kansen te bieden op een goede toekomst. En al bestaan ze maar liefst meer dan honderd jaar, ze volgen de laatste trends in de wereld van kinderopvang en onderwijs op de voet, zodat u altijd verzekerd bent van de meest actuele producten en diensten voor het basisonderwijs.

Meer informatie zie www.derolfgroep.nl